Chiro Dokio

Zijn jullie klaar voor 2 dagen onvergetelijk plezier? Chiro Dokio Reningelst pakt dit jaar uit met de derde editie van de Dokiofeesten! Duik in een weekend vol muziek, spel, dans en gezelligheid. Of je nu jong bent of oud, er is voor ieder wat wils. Trommel je vrienden op en haal je beste moves boven. We beloven jullie een onvergetelijk weekend vol lach, avontuur en onvergetelijke momenten. Houd onze website en sociale media in de gaten voor het volledige programma en alle praktische informatie.

Tot ziens op de Dokiofeesten!

 

dokio feesten

Locatie

Kom dit jaar helemaal in de feeststemming op de Dokiofeesten! We vieren 3 jaar plezier in een prachtige wei in Reningelst. Stel je voor: een grote feesttent als centrale hub, omringd door gezellige tafeltjes waar je samen kunt bijpraten en genieten van een drankje. Overdag zorgt een liveband voor de ambiance, terwijl je heerlijk kunt ontspannen in de zon. De Weij Disbos in Reningelst is de perfecte locatie voor een onvergetelijk feest. De weidse omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer, terwijl de feesttent en livemuziek gegarandeerd voor een onvergetelijke dag zorgen. Adres: De Weij Disbos , 8970 Reningelst , Patoorstraat 17A

 

 

streekbieren avond

Nederlandstalige avond / Streekbieravond

Op vrijdag 26 juli knallen we de feestvreugde af met een gezellige Nederlandstalige avond. Zing mee met je favoriete hits en geniet van een gezellige sfeer in onze feesttent. Zaterdag 27 juli staat in het teken van streekbieren. Ontdek nieuwe smaken tijdens onze bierproeverij en waag je kans op gezellige prijzen tijdens onze unieke bierbingo. Voor de kleinsten is er een spetterende kinderfuif met de leukste muziek en animatie. Ben je een echte bierliefhebber en sportieveling tegelijk? Doe dan mee met ons bierpongtoernooi. Toon je skills en ga met de winst naar huis! En natuurlijk mag een echte Chiro activiteit niet ontbreken! Kom langs en beleef een onvergetelijke namiddag vol spel, plezier en vriendschap.

Close Menu