Nog een paar nachtjes slapen

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Keti 11/07

Met gesmouten benen startten we onze fietstocht richting Zwijnaarde, onze eerste slaapplek. We werden goed ontvangen door de oma en opa van Noah. Na een fietstocht van 100km besloten we frietjes te eten. We kropen vrij vroeg ons bed in om de volgende dag onze tocht te kunnen verder zetten.

Keti 12/07

Na een goede nachtrust zetten we onze fietstocht verder richting Lint. Er stond deze dag 70km op de planning. Rond 17u kwamen we aan op de kampplaats. Traditiegetrouw konden we de eerste avond genieten van vol-au-vent met frietjes.  Hierna zetten we onze tenten op en gingen we moe maar voldaan gaan slapen.

Keti 13/07

Zoals elk jaar begonnen we met het bouwen van een sjorring. Dit jaar kozen we voor hangmatten, Pol zorgde voor het entertainment doordat we hem een frisse coupe mochten bezorgen. ’s Middags genoten we van de overheerlijke spaghetti en zochten we afkoeling in een nabij gelegen vijver. 

Keti 14/07

Vandaag werden we verrast door de jeugdraad, ze kwamen langs met lasershoot geweren en heel wat lekkere donuts. In de namiddag trokken we met de fiets richting Lier voor een reactietocht. De keti’s dienen allerlei opdrachtjes te vervullen in het bijzijn van een hoop volk, zo ontond een dance battle met een andere jeugdbeweging.

Keti 15/07

Deze ochtend stond er een leidingswissel op het programma, we kregen leiding van Amber V, Thomas en Louis. Zij hadden een serieus chaos spel voor ons in petto. s’ Middags speelden we een groepsspel met alle leden. Hierbij moesten we een zo groot mogelijke boerderij verkrijgen. s’ Avonds speelden we een quiz waarbij we geconfronteerd werden met de vele gênante facebookberichtjes van vroeger. 

Keti 16/07

Vandaag vertrokken we op dagtocht richting Geel, opnieuw moesten we een stevig aantal kilometers afleggen. In Geel deden we in de namiddag een survival tocht gegidst door Werner, onze favoriete gids. We legden een parcours af in de hoogte en over het water. ’s Avonds vonden we een slaapplek in Geel waar we met veel liefde ontvangen werden. 

Keti 17/07

We werden gewekt met een overheerlijk ontbijt. Daarna vertrokken we met de fiets richting Nijlen voor een paintballsessie. Dit was zweten, zwoegen, blazen maar zeker de moeite waard! We sloten de tweedaagse af met een ijsje in Lier. 

Keti 18/07

’s Ochtends stond spekwispel op de planning, hierbij moesten we een spel uitwerken voor de spekwi’s en hen hiermee de gehele voormiddag mee entertainen. s’ Middags vulden we onze buikjes met soep en brood. In de namiddag gingen we met de fiets naar zwemvijver de Nekker in Mechelen. 

Keti 19/07

Vandaag was het omgekeerde dag. We begonnen met ons avondeten, namelijk paella. In de ochtend veranderden de jongens in meisjes, en de meisjes in jongens. Al snel werden we verhinderd door de hitte, hierdoor besloten we om in de namiddag wat te rusten. Gelukkig mochten we verkoeling zoeken in het zwembad van de buren. :))

Close Menu