Leiding

In onze Chiro geven we leiding aan verschillende groepen. Hieronder vind je je leiding voor elke groep.

Ribbel

De Ribbels zijn de jongste deugnieten van onze Chiro, namelijk iedereen uit het eerste en tweede leerjaar. Samen met hun leiding verdiepen ze zich telkens weer in  een fantasiewereld vol uitdagende activiteiten. Onderschat hen niet, ze mogen er dan wel klein en schattig uitzien, dit wil niet zeggen dat ze niet kunnen ravotten!

Spekwi

De spekwi’s hebben al wat Chiro-ervaring. De stoere 3e en 4e leerjaar kinderen laten aan iedereen zien dat ze weten wat Chiro is en smijten zich keer op keer volledig wanneer ze een spel spelen. Goud is dan ook de kleur van een winnaar.

Rakwi

De stoere rakwi’s zijn specialisten in rechtdoor tochten en modderspelen. Daarnaast spelen ze als de beste spelletjes en ravotten ze er op los, zoals alleen iemand van het 5e of 6e leerjaar dat kan. Als je een loslopende Rakwi tegenkomt, wees dan op je hoede  want ze zijn van niets of niemand bang en zullen zich zeker niet laten tegenhouden.

Tito

De knappe jongens en meisjes van het 1e en 2e middelbaar kunnen meer dan scrollen door hun Instragram-feed. Voor sommigen moeilijk te geloven, maar toch echt waar. Niets is leuker dan er eens kei hard tegen aan gaan in een pleinspel of de andere groepen te slim af zijn in een denkspel.

Keti

De senioren van onze Chiro, de omaatjes en opaatjes van het 3e en 4e middelbaar, halen op zondag nog eens hun innerlijke kind boven. Chillen en elkaar int zak zetten zijn hun favoriete bezigheden, al kunnen ze zich ook wel smijten in een spel.

Aspi

De sterke jongens en meisjes van de Aspi’s zijn de oudste groep. Deze beren gaan altijd 100% voor sfeer en gezelligheid, maar zijn niet bang van een schrammetje of blauwe plek tijdens de pleinspelen.

Close Menu