Dinsdag 12/07

Na een vlotte treinreis arriveerden we op de kampplaats. We maakten ons veldbedje klaar voor de komende 10 dagen en leerden de kamp-regeltjes a.d.h.v. een spel. Daarna was het tijd om het kampdansje in te oefenen en dan was het eindelijk tijd om onze voetjes onder tafel te schuiven. Traditioneelgewijs aten we vol-au-vent met frietjes. Daarna was het alweer tijd om in ons bedje te kruipen. 

Woensdag 13/07

In de voormiddag deden we teambuilding spelletjes en bewezen we dat we een goed ribbelteam zijn. ‘S middags vulden we ons buikje met spaghetti en daarbij speelden we een leuk spelletje (we mochten zelf zonder bestek eten). In de namiddag gingen we naar het bos waar we werden opgeleid tot echte politieagenten. Om 19u weerklonk het kampdansje opnieuw. Daarna konden we genieten van overheerlijke hamburgers. 

Donderdag 14/07

We startten de ochtend met een stevige portie ochtendgymnastiek.

In de voormiddag veroverden we het ribbelrijk d.m.v. estafettespelletjes.

In de namiddag kregen we als verrassing 7 nieuwe leiders om onze namiddag vrolijk in te vullen. Ze stoken ons ook in bed. Slaapwel.

Vrijdag 15/07

Deze ochtend stond er een leidingswissel op het prgogramma, we kregen leiding van Selien, Ryan, Emiel en Zowé. Samen met hen hebben we pizza’s verdiend en geknutseld. In de namiddag stond het befaamde groepsspel op de planning. We moesten met iedereen een zo’n groot mogelijke boerderij opbouwen. Eindigen deden we met harde pleinspelen.

Zaterdag 16/07

Vandaag was het een speciale dag, de kokjes hadden een dagje vakantie. Dit betekende dat we zelf ons eten moesten maken. We maakten onze eigen limonade en worstenbroodjes als aperitief, daarna maakten we pizzabroodjes en eindigen deden we met poffertjes. In de middag genoten we van de rust op de kampplek en bouwden we ons eigen ribbelkamp in het bos. Na de heerlijke chocomousse verwenden we onszelf met een massage, een voetbadje,… Daarna was het alweer tijd om in ons bed ge kruipen.

Zondag 17/07

Vandaag konden we een uurtje langer slapen. Na het ontbijt speelden we een spel waar we in duo’s werden vastgebonden en zo spelletjes moesten spelen. Deze middag stond er cordon bleu en patatjes op het menu, na de platte rust had de leiding een verrassing voor ons, we gingen naar een supergroot speelplein waar we de hele namiddag mochten ravotten. Toen we op de kampplek arriveerden aten we pitta en kropen we moe maar voldaan in ons bed. Slaapwel!

Close Menu