Hoi hoi,

12/07

Na een veilige treinreis dinsdagochtend kwamen we zonder problemen aan op de kampplaats in Lint. Vooraleer we een heerlijk vieruurtje aten (stutn me stierebutter) richtten we onze kamer in. ‘S avonds konden we genieten van heerlijke vol-au-vent . Als afsluiter van de dag speelden we rode draad spel met als thema “eigen kweek”.

13/07

De eerste volledige dag op de kampplaats besteedden we ’s ochtends aan echte chiro spelletjes, de ribbels deden zelf even mee met ons. ‘S middags aten we lekkere spaghetti met onze jaarlijkse traditie “het spaghetti spel”. Om de hitte wat te ontsnappen gingen we in de namiddag naar het bos, hier speelden we paintball. Om met goed gevulde maagjes naar bed te gaan, stonden hamburgers op het menu.

14/07

Omdat het vorige bos wat tegenviel ontdekten we vandaag een ander bos in de ochtend en speelden een variant op cluedo, we aten onze buikjes vol met overheerlijke kalkoenrollade met rijst en curry-/zoetzure saus. We hadden het geluk dat de jeugdraad van stad poperinge langskwam en konden gebruik maken van supercoole lasershootgeweren. Na 4 uurtje speelden we een themaspel “farmville”. We sloten de dag uiteindelijk af met belegde broodjes.

15/07

Dag beste thuisblijvers. Vandaag zijn we vertrokken richting Lier, na een stevige wandeling van 6 km hebben we allemaal stad-spelletjes gespeeld. ’s Middags hebben we lekkere frietjes gegeten. Om de frietjes te laten zaken zijn we gaan minigolfen. Toen zijn we gestart met de terugweg en zijn we een leuk kapelletje tegen gekomen. Toen we terug kwamen hebben we onze suikers weer gevuld met suikerstutjes YUM!! WE MISSEN JULLIE XX

Close Menu